Ünnepek Geszteréden

Településünkön nagy figyelmet fordítunk a jeles események méltó megünneplésére. A közelmúltban köszöntöttük községünk hölgy tagjait. Virággal, és kellemes nosztalgia, operett műsorral kedveskedtünk Nekik.

’48 hőseire március 15-én, vasárnap délután 15:00 órakor emlékeztünk. Az ünnepi műsor a Nemzeti dal című költemény közös elszavalásával vette kezdetét, ami egy országos szintű kezdeményezés volt, amiben településünk is részt vett. Ezt követően az Árpád Fejedelem Általános Iskola tanulói mutatták be műsorukat. A rendezvényt az emlékezés koszorújának elhelyezésével zártuk.

Ezúton szeretném megköszönni a civil szervezeteknek, hogy jelenlétükkel támogatják rendezvényeinket!

A következő pár sorral a hölgyeket szeretném köszönteni:

Minden férfi életében kitüntetett szerepe van a hölgyeknek, hiszen életünk meghatározó pillanataiban mindig mellettünk állnak: nagymamaként, anyaként, feleségként, leányként, barátként, meglévő társként. Ők teszik szebbé mindennapjainkat, kedvességük, gyengédségük és gondoskodásuk nélkül nem lenne teljes az életünk.

Nem számít, hogy egy ünnepnek mi az eredete, a múltja, hanem az, hogy mi a jelentése ma. A nemzetközi nőnap baloldali gyökerű hagyomány, de mára azonban egyaránt büszke lehet rá pártállástól függetlenül mindenki.

Ezúton köszönöm meg községünkben élő valamennyi Nőnek a társukkal szembeni odaadást, szeretetet, gondoskodást. Kívánok a képviselő – testület férfi tagjai és a magam nevében Mindannyiuknak Boldog Nőnapot!

Tisztelettel: Szabó József